Зоя Паунова бе преизбрана за член на Управителния съвет на Български форум на бизнес лидерите

Изпълнителният директор на АстраЗенека България Зоя Паунова бе избрана отново за член на Управителния съвет на Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ),  след успешно завършени 2 мандата като заместник-председател.

„За ББЛФ няма по-голяма награда от това, че с каузите, които подкрепяме заедно създавахме и спасявахме живот! Разгръщахме проекти, посветени на децата, на младите хора, на живота, на бъдещето! БФБЛ e организация, която се стреми да осигури по-доброто бъдеще! Преизбирането ми е сериозен ангажимент да продължа да влагам цялата си страст, ум и сърце за   утвърждаването на Форума като активна и влиятелна общност на отговорния бизнес у нас“, каза Зоя Паунова по време на Общото събрание на форума, провело се на 28 май.

В Общото събрание участваха представителите на 40 компании-членове на БФБЛ, а официален гост бе Анелия Тодорова, заместник-ръководител на отдела за международна търговия в Британското посолство. Преизбраните членове на УС се ангажираха да работят за насърчаването на добрите практики на компаниите, да водят конструктивен диалог с всички заинтересовани страни и да защитават интересите на членовете на БФБЛ.