Зоя Паунова участва в среща на Българския форум на бизнес лидерите с делегация на Американската търговска камара в ЕС

В качеството си на заместник-председател на Българския форум на бизнес лидерите, Зоя Паунова се включи в срещата на управителния съвет на форума с членовете на Европейският Борд на Американската търговска камара.

Основните теми на дискусия по време на срещата бяха българското председателство на Съвета на Европа, бизнес средата и възможностите за чуждестранни инвестиции.

Според участниците в срещата българското председателство на Съвета на Европа през 2018 г. предоставя изключителна възможност България да акцентира върху своите постижения, икономическо развитие и да продължи да се изгражда като доверен и отговорен партньор на Европейското семейство. Като лидерска група, която обединява над 110 от най-големите и утвърдени компании у нас, БФБЛ се ангажира да претворява мисията си България да бъде добро място за работа,  инвестиции и живот.