АстраЗенека България откри официално обновения си офис по време на работна визита от страна на регионалния мениджмънт у нас.

Вицепрезидентът за Централна Източна Европа  Джеймс Грийнхоу преряза официално лентата, заедно с директора на компанията за България Зоя Паунова.

В глобален мащаб компанията обновява фирмените си помещения съобразно концепцията за отвореното офис пространство, модерен дизайн, дневна светлина, приятно съчетани цветове, уют, като предпоставка за подобряване на крос-функционалното сътрудничество, прозрачност във взаимодействията, изграждането на екипния дух и използване на високите технологии. Иновациите имат за цел да гарантират повече удобства на служителите и подобрена работна среда. Обновяването на офиса е в съзвучие с дългосрочния инвестиционен интерес на компанията за развитие на бизнеса в България. Както и със стратегическата цел на АстраЗеника Great place to work.